Murto - LoPS

Marttila KHT, Metsäniityntie 11, 21490 Marttila

LoPS vei harjoitusottelun - Miesten jalat eivät jaksaneet loppuun asti

Marttilan Murron sunnuntainen kenraaliharjoitus kohti ensi viikon sunnuntaina häämöttävää Kutosen starttia oli lupauksia herättävä, mutta asetti valmennusjohdon pään ylle myös joitakin kysymysmerkkejä.

Marttilassa pelattu viimeinen harjoitusottelu päättyi reilun ja rehdin väännön jälkeen Loimaan Palloseuran 2-4 voittoon.

MaMu hallitsi ottelua ensimmäisen puoliajan ja pääsikin tauolle 2-1 johtoasemista kun Topi Vakkuri onnistui ohittamaan loimaalaisveskarin kahdesti. Toisella puoliajalla kotijoukkueen ote heikkeni ja taitava vierasjoukkue alkoi löytämään isoja aukkoja Murron keskikentältä.

Tappiosta huolimatta peli näytti kohtuu valmiilta ja MaMu lähtee itseluottamusta puhkuen ensi sunnuntain kauden avaukseen Kyrön Palloseuraa vastaan.

Ottelu alkaa Marttilassa 29.4 kello 18.15.