30
TOU
21.00
Naiset, Naiset harraste 8v8

TuWe Red - Murto MarttMu   

Kupittaa 5 KHT B

Naisille kolme pistettä Kupittaalta

1-2 (0-2)

Toukokuun helteiden jatkuessa keskiviikon myöhäisottelu Kupittaalla ei ollutkaan enää niin huono asia kuin etukäteen ajatteli. Ilta ysiltä ilma oli jo kohtuullinen ja vain laskeva aurinko aiheutti pieniä ongelmia näkökenttään. Pelaajat saapuivat pukukopille kuka mistäkin suunnasta, suurin osa kun oli järjestänyt kaupunkivierailulle muutakin oheistoimintaa. Shoppailut oli hoidettu pois alta ja oli aika pukea Murron edustusasu ylle.

Kotijoukkue TuWe oli aloittanut sarjan mallikkaasti ollen sarjataulukossa kakkosena. Oliko Murron pelaajien ajatukset pelin alussa vielä muualla vai mikä lie, mutta TuWe otti pelin ohjat heti alkuunsa käsiinsä. Vastassa oli kokonaisuudessa taitava joukkue ja se pyörittikin hyökkäyksiä koko kentällisen voimalla Murron päätyyn. Murtolaiset olivat helisemässä, mutta satunnaiset purkupallot vastustajan puolustajien taakse Annin ulottuville antoivat hieman uskoa. Alun TuWe rymistelyn jälkeen Murtokin pääsi mukaan peliin ja sai käännettyä peliä myös TuWen maalin edustalle. Pelitapahtumiin nähden oli kuitenkin yllättävää, että Murto teki pelin avausmaalin. Annin komea ja sopivan korkea kaukoveto yllätti vastustajan lyhyen maalivahdin ajassa 18min. Murto siirtyi johtoon ja siihen loppui TuWen hallinta. Kotijoukkueen jäädessä hämmästelemään uutta tilannetta murtolaiset jatkoivat omaa peruspeliään. Avausmaalista ehti kulua vain kaksi minuuttia, kun Amanda syötti laidasta pallon maalinedustalle, jossa Anni oli valppaana ja latasi pallon maaliin.

Toisella puoliajalla Murto pelasi maltillisesti pitäen palloa ja rauhoittaen peliä sopivasti. TuWen hyökkäyksistä oli jo paras puhti pois ja Murron naiset puolustivat maaliaan tyylillä. Koko joukkue puolusti tiiviisti, blokkasi vetoja ja piti vastustajan poissa pallosta. Maalivahdin nollapeli jäi tällä kertaa kuitenkin haaveeksi, kun TuWen maali syntyi pelin viimeisellä minuutilla. Harmittomalta näyttänyt tilanne, jossa TuWen pelaaja laukoi pallon puolustajien jaloista ja veto livahti tolpan kautta sisään maaliin.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista