Murto MarttMu - VG-62

Marttila KHT A

Naisten aloittivat kauden tasapelillä

Kausi on korkattu!

Hieman jännittynein ja pelonsekaisin ajatuksin naiset lähtivät pelaamaan ensimmäistä sarjapeliään. Takana oli vain kaksi yhteistä ulkoharjoitusta ja joukkueen pelikirjaan ei ole vielä ehditty kappaleita kirjoittaa. Mutta hyvinhän siinä kävi.

Alku oli varovaista ja tunnustelevaa pallottelua. Syötöt eivät tahtoneet omia pelaajia löytää ja vastustajakin tuli kovaa päälle. Onneksi vastustajan tarkkuus oli sekin kateissa. Paljon laukauksia, mutta suurin osa ohi maalin. Kymmenen minuutin kohdalla Roosa sai kikkailuista tarpeekseen ja veti komean kaukolaukauksen ohi ja yli VG:n maalivahdin. Ensimmäisen puoliajan lopulla naantalilaisetkin pääsivät maalin makuun ja tekivätkin niitä kaksinkappalein kahden minuutin sisään. Tauolle lähdettiin 1-2 vierasjohdossa.

Pelin edetessä jännitys karisi ja Murron naiset paransivat otteitaan. Kentällä nähtiin kovaa vääntöä ja kaksinkamppailuja. Muutama maalipaikka oli kummallakin joukkueella, mutta vain Murto onnistui viimeistelyssä. Anni jaksoi kärjessä tehdä töitä ja pelin loppuvaiheilla hyvät otteet palkittiin. Oman kuljetuksen jälkeen hän onnistui ujuttamaan pallon maalivahdin längistä sisään aivan maalin nurkalta ja parin puolustajan roikkuessa paidassa.

Peli päättyi ansaitusti tasan 2-2. Hieno esitys kaikilta kenttäpelaajilta ja erityisesti Susannalta maalissa. Kahden lajitreenin varmuudella hanskat käteen ja tolppien väliin.